IMK- Industria Metalike e Kosovës - Video

IMK- Industria Metalike e Kosovës - Video

 IMK - Industria Metalike e Kosovës mbetet si njëra ndër prodhuesit kryesor të tubave në rajon me prodhimin e tubave të çelikut me tegel in disa dimensione të ndryshme nga  Ø 219.1mm up to  Ø 2032 mm. Gjithashtu, kualiteti i produkteve tona është në harmoni të plotë me standard internacionale për prodhim dhe kontrollë si p.sh.: API, DIN, ASTM, BS, ISO, EN, NF, UNI, GOST, etj.

Fabrika jonë përbëhet nga dy reparte për prodhim. Këta janë reparti për prodhimin e tubave me tegel spiral, reparti për mbështjelljen dhe izolimin e tubave.
List of videos