TUBAT E ÇELIKTA ME TEGEL SPIRAL
TUBAT E ÇELIKTA ME TEGEL SPIRAL Fabrika e Tubave të Çelikut është  e specializuar në prodhimin e  tubave me tegel spiral. Fabrika është e pajisur me teknologjinë m ë bashkëkohore e cila është e instaluar në repartin për prodhimin e
TESTIMI I SALDIMIT TË TUBAVE ME SALDIM SPIRAL
TESTIMI I SALDIMIT TË TUBAVE ME SALDIM SPIRAL Kontrolli i kualitetit është një process esencial për IMK – Fabrika e Tubave te Çelikut për shkak se siguron nivelin e përsosmërisë që ne i ofrojmë klientëve tanë. Gjatë procesit të prodhimit, tubat
MBËSHTJELLJA - IZOLIMI
MBËSHTJELLJA - IZOLIMI Mbrojtja e tubave të çelikta nga korodimi bëhet sipas standardeve DIN 30673, AWW C210 dhe AWW C213.
IMK- Industria Metalike e Kosovës - Video
IMK- Industria Metalike e Kosovës - Video IMK - Industria Metalike e Kosovës mbetet si njëra ndër prodhuesit kryesor të tubave në rajon me prodhimin e tubave të çelikut me tegel in disa dimensione të ndryshme nga  Ø 219.1mm up to  Ø 2032 mm.