TUBAT E ÇELIKTA ME TEGEL SPIRAL
TUBAT E ÇELIKTA ME TEGEL SPIRAL Fabrika e Tubave të Çelikut është  e specializuar në prodhimin e  tubave me tegel spiral. Fabrika është e pajisur me teknologjinë m ë bashkëkohore e
RANGU I PRODUKTEVE
RANGU I PRODUKTEVE Rangu i produkteve
PROCESI I PRODHIMIT
PROCESI I PRODHIMIT Procesi i prodhimit të tubave në Industrinë Metalike të Kosovës.
TESTIMI I SALDIMIT TË TUBAVE ME SALDIM SPIRAL
TESTIMI I SALDIMIT TË TUBAVE ME SALDIM SPIRAL Kontrolli i kualitetit është një process esencial për IMK – Fabrika e Tubave te Çelikut për shkak se siguron nivelin e përsosmërisë që ne i ofrojmë
MBËSHTJELLJA - IZOLIMI
MBËSHTJELLJA - IZOLIMI Mbrojtja e tubave të çelikta nga korodimi bëhet sipas standardeve DIN 30673, AWW C210 dhe AWW C213. Përgatitja e sipërfaqes së tubit për mbrojtje nga